Dobrý den, tady Sid Roth. Dělám rozhovor se Cindy Jacobs o slovu z 24. dubna 2024. Dostala prorocké slovo a toto prorocké slovo odpovídá na otázku, kterou mám já i většina mých přátel: Jak to, že se věci dostaly tak daleko s mladými lidmi, našimi nejlepšími a nejchytřejšími na velkých univerzitách, jak je možné, že je to tak? Pokud jste viděli některé zprávy, které jsem viděl já, je to opravdu násilné, je to nebezpečné pro Židy tam být, i pro křesťany s židovským srdcem držícím se za ruku se Židy, je to nebezpečné pro obě skupiny lidí.

Jak se stalo, že se to tak rychle vystupňovalo? Pak jsem slyšel slovo, které Bůh dal Cindy. Věděl jsem toho o Cindy už hodně, měl jsem ji jako hosta, také nade mnou prorokovala a slyšel jsem i její další proroctví. Je jako prorok velmi přesná, ale chtěl bych začít trochu jinak.

Cindy, chtěl jsem zjistit něco, co je moje vlastní zvědavost, ale zjistil jsem, že když jsem zvědavý já, je tu spousta dalších lidí, kteří jsou zvědaví stejně: Jak jsi s tím začala? Velmi stručně; jako prorok, jestli jsi byla v křesťanském domově, zda tvoji rodiče rozuměli darům, kolik ti bylo let, já jen, že jsem zvědavý.

Cindy: Děkuji a zdravím všechny z mého hotelu v Rosario, v Argentině. Jsem tu s mým kolegou Oso a pracujeme na plánu pro město Rosario a pro celý národ. Jen v loňském roce došlo k 300 vraždám, které spáchaly kartely. Takže se tu modlíme, ale děkuji, že jsi mě pozval do vysílání.

Vlastně jsem poprvé prorokovala, když mi byly čtyři roky a prorokovala jsem narození mé malé sestry. Moje matka nevěděla, že je těhotná, a já jsem řekla své matce, že budu mít malou sestřičku. A ona byla překvapená, když zjistila, že je těhotná. Moji rodiče nerozuměli proroctvím. Můj otec byl pastorem, ale to je trochu delší příběh, který jsem napsala ve své knize The Essential Guide to the Prophetic – How to hear the Voice of God. V průběhu let jsem postupně objevovala dary, které jsem měla. Později jsem si uvědomila, že to byl dar proroctví, a začala jsem ho trénovat, ale neznala jsem nikoho, kdo by s tímto darem pracoval, takže mi trvalo několik let, než jsem přišla na to, co dělám.

Sid: Co se týče proroků, jsou někteří, kteří jsou vidoucí, někteří, kteří slyší Boží hlas, jiní vnímají.. jak ty?

Cindy: Já nejsem především vidoucí, ke mně to prostě přijde, doslova v jednom okamžiku, a mám slovo. A kolikrát, když prorokuju, tak než otevřu pusu ani nevím, co řeknu. Pak jsem si začala uvědomovat, že jsem prorokem národů. S Mikem (=manželem) jsme byli asi ve stovce národů a mluvili jsme s mnoha prezidenty a hlavami států. Teď mi Pán ukazuje, jak uzavírat smlouvy a jaké změny by se měly v národech uskutečnit, něco o budoucnosti národů, je to zajímavé.

Sid: Kde jsi byla letos 24. dubna?

Cindy: 24. dubna jsme toto slovo vydali společně s Apoštolskou radou prorockých starších. Jsem svolavatelem této skupiny, setkáváme se už 24 let. Proroctví jsem obdržela 19. dubna v letadle, když jsem letěla do Calgary v Kanadě.

Sid: Mohla bys nám co nejpřesněji sdělit toto slovo, protože v okamžiku, kdy jsem ho slyšel, jsem si řekl, že ho musím našim divákům co nejdříve zprostředkovat.

Cindy: Svatý Duch dává varování. Proč varuje? Protože nechce, aby se něco stalo. Kdyby chtěl jen něco udělat, tak by nic neříkal, ale víte, že Bible mluví o strážcích, kteří hlídají v noci. Je to součást našeho prorockého daru. Než mi Pán dal toto slovo, které přečtu, nechápala jsem to, neviděla jsem to, co se odehrávalo ve Spojených státech jako něco, co by bylo ve větším měřítku. Ale od 19. dubna, kdy jsem dostala toto slovo, jsme viděli v univerzitních kampusech eskalaci. Při posledním počítání, o kterém vím, na 120 univerzitách ve Spojených státech už vypukly masivní antisemitské nepokoje. Nachází se tam literatura Hamasu, literatura Hizballáhu, komunistická literatura, nacistická literatura, jako by se vše najednou odkrylo. Proč? Protože Bůh varuje.

Dovol mi teď přečíst to slovo. Je to vážné slovo, a je to slovo, na které musíme brát zřetel a věnovat mu pozornost:

Nemyslete si, že lidé, kteří protestují, volají jen po palestinském státě, že protestují jen kvůli Palestině.

To je velmi důležité. Vidíme teď, že od vydání tohoto slova se situace stupňuje.

Ať již tomu ti, kteří protestují, rozumějí nebo ne, tvoří se povstání, které je podobné tomu za komunistického převzetí moci v Rusku a pádu cara, jenže tentokrát to míří na národy Kanady a Spojených států amerických a na další národy světa; mezi jinými národy je jejich cílem zejména Evropa.

Pochopte, že Spojené státy jsou velmi mladým národem a nám se to prostě zdá nepravděpodobné, ale podívejme se na to ve světle civilizací. Já jsem svého času studovala něco o Gaze a tam byla úžasná skupina křesťanů, ale vidíme, že se Gaza účastnila různých válek, a vidíme národy, které byly kdysi z 90 % křesťanské, a nyní jsou zcela ovládnuty islámem. Tak chci, abychom pochopili, že musíme být dobrými studenty historie a nemůžeme být naivní.

Toto je to plán na převzetí, nejen ideologicky, ale celých národů. Infiltrovalo to naše armády a nabírá to na síle. V současné době tiše plánují. V ulicích protestují jejich zástupci. Nejde jen o to přivést palestinský stát na Blízký východ, ale islámský stát do severní Ameriky a do dalších zemí. Avšak to hnutí má mnohem větší a hlubší rozměr. Palestinský stát je také součástí větší aliance, jejíž hlavou je Írán, s chalífátem Iráku, Sýrií a Jemenem. Hizballáh bude součástí tohoto postupu zla a postupně se spojí s Afghánistánem, Egyptem, Jordánskem, Saúdskou Arábií, Marokem a dalšími blízkovýchodními národy.

Nemůžete být neutrální, protože jednoho dne budete cílem mocenského převzetí ze strany Blízkého východu a vaše nezávislost bude ohrožena. Afrika si vybere správnou stranu. Nestavte se v této bitvě proti Izraeli.

Teď tu mluvíme o světovém rozměru.

Rusko vyhlíží, jak by pozřelo Evropu a vrhlo se na ni přes Ukrajinu. Čína je skrze modlitbu zadržována, aby nepohltila Tchaj-wan a Koreu v Asii, i když tyto aliance prostředkovávají přístup zla.

Vidíte, že musíme studovat historii. Podívat se, co se stalo, kde jsme bojovali ve válkách proti dalším nepřátelům, kteří zprostředkovávali přístup zla za druhé světové války a na dalších místech, ale později byly tyto národy ovládnuty komunismem, opět, na mnoha různých úrovních.

 Povstalci se usadili v Paříži, v Londýně a v dalších evropských městech, stejně jako v Austrálii a Latinské Americe. Boží ruka však čeká, aby přikryla ty národy, které leží na tváři v pokání a svatosti. Soud začal v Božím domě a bude zesilovat. Může se zdát, že očišťování církve je přísné, což vidíme. Nebude už prostor na vykrucování pro ty, kdo si myslí, že jejich hřích nikdo nevidí. Tento soud je k očištění domu, aby církev měla autoritu v modlitbách a mohla odvrátit to, co přichází, neboť se odkrývají skryté hříchy a ti v modlitebním hnutí jdou první, protože někteří z nich se mi postavili tváří v tvář jako k Pánovi, ale já jsem čistý a příměs hříchu před trůnem nebude tolerována, je čas jej vyznat dřív než budete odhaleni, a volat ke mně o pomoc při procházení mnoha jeho sledky. Pro ty, kdo mě opravdu milují, než abyste se skrývali ve svém hříchu, poslouchejte. Poslouchejte, já vám pomohu. I když to bude těžké, můžeš si vybrat, jestli půjdeš těžkou cestou, nebo snadnou cestou svatosti a pokání.

Žárlím na své probuzení, povstání reformátorů. Srdce mnoha z těch, kteří jsou v tomto novém hnutí, nesmí být rozdrceno a zatemněno hříchem církve. Já jsem oheň pročišťující, říká Pán. Já jsem zosobněná svatost. Volejte, abyste byli svatí a čistě umytí. Svatost patří mně, říká Pán. Nebudu tolerovat směsici, i když to vypadá, že hřích některých v církvi jsem neviděl. Vím všechno a ukážu, jaký jsem. Mnozí to za celý život neviděli.

Poslouchejte to. On je zjevená svatost.

Bude-li církev činit pokání, já to zmírním a budu vaše národy chránit. Bude-li církev činit pokání, vypořádám se s nadcházejícími světovými důsledky a dám vůdcům vašeho národa moudrost.

Neboť pošetilá vláda (to je důležité!) je důsledkem hříchu. Pokud lid zvolí ty, kdo ohrnují nos nad biblickými zásadami, budou jejich vůdci jako slepí lidé a způsobí tragické chyby. Obraťte se ke mně, říká Pán, neboť toužím dávat milosrdenství, nikoli soud. Obraťte se ke mně s postem a modlitbou a odvraťte se od svých zlých cest. Čekám, praví Pán, abych vyslyšel vaše volání a vyslyšel vašeho Beránka.

Neboť Pán říká svému lidu: Je čas se probudit. Pán říká, že v místě změny nemůžete usnout, protože říká: Toužím, abyste se odvrátili i od pohledu na sebe. Přeji si, abyste se modlili za ochranu pro židovský národ, protože vlk je ve dveřích a toto hnutí antisemitismu poroste a poroste a poroste.

 Pán říká: Nepamatujete si z historie, co se dělo na univerzitách v Německu a nikdo to neviděl a nemyslel si, že by se to mohlo stát? Pán řekl, že stejně jako za Hitlera přichází něco většího a jsou zde již aliance, smlouvy a dohody, o kterých nevíte. Přicházejí útoky, o nichž nevíte. Jsou útoky plánované uvnitř i vně. Pán proto říká: Trubte na polnice na Siónu.

Toto je doplněk k tomu, co jsem sdílela již dříve. Byla jsem v Jeruzalémě asi deset dní před tím útokem toho vraždícího davu, který přišel z Gazy. Byla jsem tam a prorokovala jsem: Trubte na Sionu na polnice. Řekla jsem, že se blíží teroristický útok. Říkala jsem: Volejte 911. Volejte 911.

Nicméně Pán řekl, že potom nastane v Izraeli velké probuzení. A lidé řeknou, a co je s probuzením? Ano, vidíme velké probuzení, tisíce křtů na západním pobřeží a na východě a na univerzitách, kterých se to dotýká. Satan chce toto probuzení utnout.

Satan používá tyto vzruchy, aby Boží hnutí narušil, ale pokud se modlíte, říká Pán, slyším z nebe a pošlu veliké probuzenecké hnutí a to se začne dotýkat i muslimské komunity. Pán řekl, že se to začne dotýkat mnoha, mnoha společenství, že se to bude dotýkat i židovské komunity. Pán říká: Mám plán, který je větší než satanův plán. Ale záleží na tom, jestli se můj lid probudí.

Dnes je Národní den modliteb, kdy se modlíme. Toto slovo jsme vydali před Národním dnem modliteb s vědomím, že se musíme modlit tady v USA, ale já vás chci povzbudit. Lidé se začínají modlit v Austrálii, lidé se začínají modlit v Evropě, lidé se začínají modlit po celém světě. Musíme se probudit.

Sid: Cindy, když jsi se sdílela, přemýšlel jsem o několika verších z Písma. Žalm 83, verš 3 a 4 a naše nadpřirozená Bible říká, že jsou to oni, kdo vymýšlejí lstivé plány. Chci, abys věnovala pozornost těmto dvěma výrazům: „vymýšlejí“ a „lstivé plány“. Vyhledal jsem si „lstivý plán“; synonymum je „trik“; to, co vymýšlejí, jsou lstivé triky proti jeho lidu, což je židovský lid, spikli se proti tvému lidu, proti tvému, tak Bůh nazývá židovský lid: „spikli se proti tvým drahocenným“. „Přicházejí a říkají: Vyhlaďme Izrael jako národ, zničíme i samotnou vzpomínku na jeho existenci.“

Ďábel zná někdy Písmo lépe než většina křesťanů. Naléhavě vás žádám, a svým zaměstnancům stále říkám: „Musíte být ustavičně ve Slovu, musíte se modlit v nadpřirozených jazycích, zvláště v této chvíli“. Je to skoro jako pohyblivý písek, další pohyb Božího ducha, něco jako zpomalený pohyb. Vy ale nemusíte být ve zpomaleném pohybu. Můžete budovat svého duchovního člověka. Věřím, že je to ten poslední a největší pohyb Božího ducha v dějinách. Nedávno jsem tomu začal říkat Slavná sláva.

Cindy, vysoké školy mají být součástí probuzení. A jak jsi řekla, jsou těmi špinavými plány zastavené. Jsou tam mladí, v téhle celé skupině, kteří jen hledají vzrušení, ani nevědí, o čem to všechno je a zprávy z nich dělají velkou záležitost. Kdo by si kdy pomyslel, že americké univerzity budou tak rychle a tolik protiizraelské, protižidovské. Víte, za co teď studenti protestují? Říkají, že nechtějí, aby univerzitní nadační fondy byly investovány do čehokoli, z čeho by Izrael mohl mít prospěch. Nechápu, proč svět nevidí, že je to nadpřirozené, nikoli přirozené.

Cindy: Ano, je to výzva k probuzení. Já myslím, že Bůh si to může použít, aby národ šokoval, aby nás šokoval, abychom řekli: „Naše děti byly propagandisticky zneužívány, zatímco my jsme spali.“

My jsme za to platili svými penězi a všichni tito profesoři byli najati, liberální profesoři, a přilévají benzín do tohoto ohně, oni jej zažíhají. Už to víme. Dřív jsme to nevěděli. Nevěřili jsme tomu. Jsme tak naivní, když si myslíme, že to není tak zlé. Je to ale horší, než jsme si mysleli. Horší než víme.

Za univerzity se samozřejmě musíme modlit, poslali jsme modlitebního průvodce, pokud půjdete na generals.org můžete vidět, že jsme napsali rozsáhlého modlitebního průvodce, je v angličtině a španělštině, musíme se modlit. Bůh to odkrývá. Satan dělá, co může, ale Bůh to odkrývá.
Potřebujete vědět, kde je nepřítel, musíte vědět, co nepřítel dělá, nemáme být nevědomými ohledně
satanových záměrů. Co nám to tedy říká? Že antisemitismus tady byl vždycky. To je vystřízlivění.

Ty jsi Židem, máš svoji rodinu, své milované, a my nemůžeme odvracet oči. Nemůžeme odvracet oči od Izraele. Ano, truchlíme nad tím, co se děje v Izraeli. Jsme zarmouceni nad tím, co se děje v Gaze? Četla jsem statistiky o počtu lidí, kteří byli zabiti v reakci na útok z 9/11. Víte, ve druhé světové válce neukazovali tyhle obrázky na sociálních sítích, ale byly vyhlazeny celé vesnice, je to strašné. Je to strašné pro věřící, kteří jsou věřícími, křesťany v Gaze, i pro ty nevinné, když ale lidé říkají, že Izrael nemá právo na odvetu.. Na Izrael byly vystřeleny tisíce raket.

Já žiju v blízkosti Dallasu; představte si, že žijete 50 mil od Dallasu a každý den bombardují to město ve vaší blízkosti. Chtěli byste být tím, kdo to zastaví? Určitě ano.

Sid: Chci, aby k tomu diváci dostali klíčové místo Písma: Genesis 12,3. Vidíte, že Bůh používá Izrael, aby soudil národy. A on bude tím, kdo potrestá Izrael za jeho hříchy. Je Izrael bezhříšný? Ne. Je kterýkoli člověk bezhříšný? Ne. Ale pravdou je, že když jdeš proti Izraeli ve svém vlastním životě, ve svém městě, v životě tvé rodiny, v čemkoli co děláš, spouštíš Boží hněv. Bůh říká: Já, Bůh, požehnám těm, kdo žehnají židovskému lidu. Zní to soběstředně, ale já jsem to nenapsal.
Napsal to sám Bůh a on zná vše od začátku do konce. Říká: Prokleji ty, kdo proklínají židovský lid. Takže až uvidíte někoho, kdo proklíná tento lid, má už za zády soud.

Cindy: Zcela jistě. Izrael je olovnice Boží. Bůh řekl, že bude jednat s církví, s jejím hříchem. Když jsme se setkávali jako proroci a to slovo, předtím, než jsme ho vydali 24. dubna.. máme apoštolskou radu prorockých starších, je nás asi 50 a scházíme se od roku 1999, tak by mě nenapadlo dávat tak vážné prorocké slovo, aniž bych ho nejdřív nedala posoudit. Rozeslala jsem ho všem našim prorokům a také kanadské prorocké radě a radám po celém světě, které tuto sérii slov vždy posuzují, a oni to prošli s modlitbou a řekli, že tomuto je třeba lépe rozumět, tak velmi je to slovo závážné.

Chci ale říct, že Bůh nehodlá odvracet zrak od hříchu. V tomto slovu řekl: „Neviděli jste nikoho tak svatého jako jsem já; já jsem projevená svatost.“

Možná si myslíte, že můžete hřešit. Budu někoho varovat: Jsi v sexuálním hříchu a jsi ve službě? Raději čiň pokání a požádej o pomoc. Já vám řeknu, co řekl Pán: Já vám pomohu, pokud budete činit pokání. Protože prorokuji, že přicházejí tak obrovská obrovská odhalení. Myslíte si, že můžete skrývat, co jste udělali? Myslíte si možná, když něco skrýváte, že to dělá i někdo jiný? Ne, ne. Bůh se chystá odhalit všechno; jsme v době, kdy soud musí začít v Božím domě.

Side, zapomínáme, že jednoho dne budeme stát před soudnou stolicí. A budeme souzeni podle toho, co se stalo. Jak jsme zacházeli s Písmem. 2. Korintským 5, 9-11 dokonce hovoří o hrůze z Pána, to je velmi silný biblický jazyk. Musíme mít bázeň Boží. Věřím, že musíme mít bázeň před Pánem i v tom, jak se chováme k Židům a Izraeli, to je biblické. Chci říct, že teologie náhrady, tato teologie je rozbujelá, a já to říkám s láskou, protože miluji Evropu, a když jsem byla v Evropě, myslím, že je to v církvích rozšířené. Víte, v Evropě jsou proroci, kteří říkají, že Bůh bude soudit Ameriku, protože stojíme na straně Izraele. Tohle nelze. V domě Božím musí být soud.

Sid: Cindy, slovo, které teď často ve svém duchu slýchávám, stejně jako od proroků, které respektuji, je „svatost“. Obvykle se ptám lidí, které potkávám, kteří jsou biblickými učenci; i tebe: Co je to svatost? Stručný popis.

Cindy: Jeden ze způsobů, jak to popsat, je říct, že svatost je Boží romantika s naším Stvořitelem a že bychom nikdy neudělali nic, co by ho zarmoutilo nebo bylo proti němu nebo proti jeho slovu, je to božská, ta největší romantika ze všech, která se týká svatého žití před svatým Bohem, a svatost je, že nemůžeme hřešit proti Bohu. Poslouchejte, to, co se dnes děje v církvi, je, že nenazývají hřích hříchem, ale říkají, ó, udělal jsem chybu, ó, pokazil jsem to. V tom má hřích svůj háček. Hřích je velmi silný. Musíme pochopit, že jsme hříšníci spasení milostí. Ale my „jsme jen lidé, kteří náhodou udělají chybu“ nebo „náhodou mají sex mimo manželství nebo sex před
manželstvím“. Ne, Bůh přichází se svatostí, pohybuje se ve svatosti. Já prorokuji, že v příštím Božím hnutí, v probuzení bude bude mít svatost ústřední postavení. Buďte svatí, jako i já jsem svatý, říká Písmo.

Sid: Byl bych nedbalý, kdybych vám neřekl, že já osobně žiji v tom, čemu říkám okamžité pokání. To, za co činím pokání dnes, je úplně jiné než to, z čeho jsem činil pokání ve třiceti, když jsem byl úplně nový židovský člověk, který se obrátil k Ježíši, ale mohu vám říci toto: čím blíže se k nám Bůh dostane nebo čím blíže se dostaneme my k Bohu, tím více budeme žít v okamžitém pokání.

Takže právě teď, řeknete-li: „Myslím, že půjdu do nebe, až umřu“, nebo: „Doufám, že půjdu do nebe, až umřu“, mohu vám říct: Ať je každý člověk lhář, ale Boží slovo je pravdivé a Boží Slovo říká, že když vyznáš své hříchy, on je spravedlivý a věrný, aby ti odpustil všechny hříchy a všechnu tvou nespravedlnost. A jak Cindy naznačila, je ještě čas. Můžete to vidět, jak se to děje. Vidíte, jak se Hitlerovo Německo reprodukuje. Můžete říct: „Jak to mohl německý národ udělat?“ Jen se podívejte na univerzity a na to, co ti protestující dělají; stupňuje se to téměř každý den. Mají informace, že je to plně financované, mají placené profesionály na tyto protesty v profesorských sborech, vědí, jak se zabarikádovat v budově, nad rámec toho, co by mohl vědět běžný člověk.

Můžete vidět, že je to dokonale inspirované. Ano, je to lidská agenda, ano, je to Írán a jeho spojenci. Ale je to daleko za hranicemi Íránu. Írán by to nemohl udělat. My nemáme co do činění s tělem a krví, máme co do činění s knížectvími a mocnostmi temnoty. Jak řekla Cindy: Izrael je tou olovnicí.

Když máte špatně olovnici, spadne celá budova. Někteří z vás mají špatně olovnici ve vztahu k Izraeli. A někteří z vás mají špatně olovnici ve vztahu k Bohu. Chci, abyste se nahlas pomodlili tuto modlitbu, a abyste ji mysleli tak vážně jak jen dokážete:

Bože, drahý Bože, udělal/a jsem tolik chyb. Udělal/a jsem tolik chyb a je mi to skutečně líto.
Věřím, že Ježíšova krev sm
ývá mé chyby a já jsem čistý/á.
A teď, když jsem čistý/á, Ježíši, při
a žij ve mně.
Činím svým zachráncem a činím tě i svým Pánem. Nemám žádnou minulost, mám jen tu nejúžasnější budoucnost. Amen, amen.

Pokud jste tu modlitbu řekli, a mysleli jste ji co nejopravdověji, neposlouchejte už ďábla. Máte nový začátek v životě, jste čistí.

Říkáš: „Možná jsem nevyznal/a všechny hříchy“. Ale Bůh chápe, co to je, když říkáš: „Dopustil/a jsem se mnoha hříchů, přikryj je všechny svou krví.“ Jsou přikryté a ty jsi čistý/á. A když odteď budeš dělat chyby, čiň rychle a okamžitě pokání, když uděláš jakoukoli chybu.

Cindy máš poslední slovo.

Cindy: Jsem tak nadšená z toho, co se právě stalo, prostě jsem cítila Boží přítomnost. Chci říct těm, kteří se právě modlili tuto modlitbu, že vám bylo odpuštěno, Bohem, jste naprosto čistí, s tím souhlasím.

A teď chci všem vám z nás, všude tam, kde je se to po světě vysílá, říct, že máme modlitebního průvodce na generals.org a vyzýváme k modlitbám od 6. května po celý týden, průvodce můžete použít už dnes, a můžete ho použít kdykoli. Je v angličtině a španělštině, budeme se kát, budeme se modlit za naše univerzity, budeme se modlit za probuzení, budeme se modlit za Izrael, budeme činit pokání za antisemitismus, budeme věřit, že Bůh je. Ať jsi kdekoli, můžeš být tím strážcem, nečekat na někoho jiného, ty můžeš být tím strážcem. Tím, kdo bude katalyzátorem modlitby. Chci vám říct: To, co Pán řekl, nemusí být v našem životě, ale mohlo by být pro naše děti a vnoučata. Žádnou civilizaci nenapadlo, že by mohla nebýt. Podívejte se na Řím, jak mohl Řím padnout, jak mohla padnout civilizace po civilizaci.

Chci říct, že existuje vykoupení. Pamatujete na toho Etiopana, byl na cestě do Gazy, když si Pán použil Filipa a dopravil ho tam. Tak chci říct, že Bůh nezapomněl na žádné lidi. Budeme se modlit za pokoj pro Jeruzalém, budeme se modlit. A věřím, že Bůh dá moudrost k ukončení těchto konfliktů, pokud se budeme modlit. A zastavíme třetí světovou válku. Zní to jako velká věc, ale pokud se modlí všechny národy Země, pokud se budete modlit ve všech těchto zemích.. poslouchejte, lidé se modlí v Íránu, dostáváme zprávy z celého Blízkého východu, dostáváme zprávy z Číny, Asie, Afriky, ze všech světadílů, pojďme se všichni shromáždit v jedné velké modlitbě souhlasu. Protože Bůh řekl: „Když se budete modlit a činit pokání, tak to zmírním“.

Sid: Zakončím jedním veršem z Písma, Žalm 122,6 s trochu lepším porozuměním než jaké byste získali, když si ho přečtete v angličtině. Bůh říká: „Modlete se za pokoj Jeruzaléma, ať se dobře daří (prosperují) těm, kdo tě milují“. V hebrejštině to slovo „dařit se“ či „prosperovat“ znamená více než finance; ve skutečnosti to znamená něco, co se za peníze koupit nedá; to slovo znamená „pokoj v srdci“. Modlete se za pokoj Jeruzaléma a budete mít pokoj srdce. To je zaslíbení od našeho Boha. Šalom, šalom.

2.5.2024; editovaný strojový překlad

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=ALFZ3ddc-30