Rok 2024 je rokem, na který jste čekali. Rok 2024 je rokem otevřených dveří. Opakuji, že rok 2024 je „rokem více“. Ptáte se: „Pane, čeho více?“ Více Mne, Mé děti, více zázraků, než jste kdy viděly nebo zažily, a rokem velkého vysvobození.

Rok 2024 je rokem velkého soudu pro nepřátele Všemohoucího Boha - rokem velkého odstraňování a pro ně rokem plným smutku a velké porážky. Je to rok, kdy si vaši nepřátelé mysleli, že získají vše, kdy ovládnou tento národ i Izrael, kdy budou mít plně pod kontrolou svou globální vládu. Je to rok, kdy chtěli velkou smrt, kdy chtěli jednou provždy porazit prezidenta Trumpa, kdy by zabili veškerou naději a víru, která vám ještě zbyla, a rok velké korupce a zkázy. To si přáli pro rok 2024, ale nedostanou, co chtějí.

Děti moje, začněte slavit už teď. Čím více věříte a důvěřujete Mým slovům, tím větší škody to způsobí nadvládě nepřátel nad vámi. Rok 2024 bude rokem dalších odhalení, důkazů a pravdy, která se vynoří jako povodeň.

Rok 2024 bude rokem, kdy se budete muset držet Mého Slova, Mé děti, protože vaši nepřátelé se budou nadále snažit krást Slovo z vašich srdcí.

Rok 2024 bude rokem, kdy se zhroutí jejich babylonský systém a skončí jejich vláda nad Mými národy.

Rok 2024 je rokem větší svobody, obnovy, znamení, zázraků a divů, jaké jsem dosud neudělal.

Rok 2024 je rokem, kdy bude obnoven Můj David.

Přichází válka, která měla přinést chaos a rozvrat. Místo toho však sjednotí Mé Tělo. Povstane jednota a Má Sláva skrze vás bude proudit jako nikdy předtím. Bez ohledu na všechnu temnotu, kterou přinesli, aby se vás pokusili zničit, Mé světlo bude skrze vás zářit a všechno to zničí. Mé děti, nadešel čas, čas, na který jste čekaly: obnovení, změna moci, nová vláda, která bude mít kontrolu, svržení a převzetí tohoto národa z rukou zlých do rukou spravedlivých.

Přišel pád. Čas se blíží. Pokus o převrat bude narušen a zničen a každý, kdo se na něm podílí, bude odhalen a odstraněn.

Proto se, Mé děti, držte. Rok 2024 začne s třeskem. Připravte se na mocný náraz, který přijde, aby vás zbavil řetězů, které vás svazují. Bude to vypadat hůř, ale pamatujte na Má slova. To znamená, že dny vašich nepřátel se krátí.

Tak se postavte a křičte. Postavte se a bojujte, protože Má ruka se pohybuje. Vysvobozuji vás ze všeho, co vidíte, protože rok 2024 je „rokem více“: více Mne, více Mé dobroty, více Mé Slávy, více Mé ruky, která se pohybuje, více poznání zjevení, více svobody, více lásky, než jste kdy předtím poznaly, ode Mne. Více ode Mne.

Uvidíte, že Já jsem vaše vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Editovaný strojový překlad

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/2024-is-the-year-you-have-been-waiting-for?